Stimaţi colegi farmacişti,
 
Colegiul Farmaciştilor din Bucureşti s-a înscris începând cu acest an pe lista furnizorilor de Educaţie Farmaceutică, aflată pe site-ul Colegiului Farmaciştilor din România.

Scopul înscrierii noastre în această categorie de furnizori a fost acela de a vă pune la dispoziţie cursuri pentru perfecţionarea farmaceutică şi medicală continuă.
 
Vă informăm că, începând cu data de 11.05.2020 (ora 8:00) şi până pe data de 11.09.2020 (ora 23:00), CFB vă pune la dispoziţie un curs GRATUIT, creditat cu 18 CREDITE EFC. Cursul se intitulează: “CERTITUDINI ȘI INCERTITUDINI PRIVIND INFECȚIA ȘI TRATAMENTUL BOLII COVID 19” şi este structurat în 6 module:
 
 1. Date generale privind Coronavirusurile. Răspunsul imun în infecţia cu virusul SARS CoV-2. (5 teste grilă)
 2. Simptomatologie în boala COVID 19. Metode de testare. (3 teste grilă)
 3. Protocolul Naţional de Tratament în boala COVID 19. (3 teste grilă)
 4. Antivirale utilizate în tratamentul bolii COVID 19. (3 teste grilă)
 5. Alte terapii utilizate în tratamentul bolii COVID 19: clorochina, hidroxiclorochina, azitromicina, corticosteroizi. (3 teste grilă)
 6. Terapia antitrombotică şi simptomatic patogenă în tratamentul bolii COVID 19. Controverse privind utilizarea ibuprofen, AINS, sartani, IEC în contextul pandemiei COVID 19. (3 teste grilă)
 
Autorii cursului: Simona Negreș, Cornel Chiriță, Cristina Daniela Marineci, Oana Cristina Șeremet, Anca Zanfirescu, Emil Ștefănescu, Cristina Elena Zbârcea - Disciplina de Farmacologie şi Farmacie clinica, Facultatea de Farmacie, UMF “Carol Davila” Bucureşti
 
Cu deosebită consideraţie,
Consiliul Colegiului Farmaciştilor din Bucureşti
 
Detalii tehnice:
 1. Cursul va fi accesibil la adresa web http://curs.cfbucuresti.ro
 2. Accesul se face pe baza adresei de email inregistrata la C.F.B. In cazul in care adresa de email s-a modificat trimiteti un email catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 3. Membrii C.F.B. vor primi o invitatie pe adresa de email inregistrata la C.F.B.
 4. Certificatele se vor emite saptamanal.
 5. Toate problemele legate de curs se vor trimite prin email catre adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.