Cursurile C.F.Bucuresti sunt disponibile la adresa https://curs.cfbucuresti.ro


Suportul tehnic pentru cursurile online se poate contacta folosind adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Reguli generale de folosire a platformei:

  • adresa de email folosita pentru autentificare trebuie sa corespunda cu adresa de email inregistrata in baza de date a C.F.Bucuresti. In cazul in care adresa de email nu mai poate fi folosita, solicitati actualizarea adresei de email in baza de date a C.F.Bucuresti si apoi deschideti un tichet prin trimiterea unui email catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • parola folosita pentru autentificare poate fi schimbata prin accesarea link-ului de recuperare a parolei din pagina de autentificare https://curs.cfbucuresti.ro. In cazul in care ati folosit o adresa de email valida, veti primi un email cu pasii urmatori.
  • certificatele de absolvire a cursului se genereaza la inceputul fiecarei saptamani.
  • certificatele sunt disponibile exclusiv in aplicatie.
  • certificatele pot fi printate sau salvate ca fisiere PDF pentru a fi folosite ulterior.
  • certificatele se pot verifica online folosind adresa https://curs.cfbucuresti.ro/certificates/seria-certificatului-obtinut. De exemplu pentru seria 9272178f8f374dd7aaba95ca29dd065b adresa web va fi https://curs.cfbucuresti.ro/certificates/9272178f8f374dd7aaba95ca29dd065b ( pentru a respecta confidentialitatea, aceasta adresa nu este o adresa valida)